Društvo

Još uvek neizvestan doček na centralnom trgu

Sotirovski: 80% da, 20% ne

Koliko do juče o organizovanom dočeku Nove godine na Trgu nije smelo ni da se pomisli, ali se situacija promenila sa promenom brojki osoba koje su inficirane virusom korone. Možda Nišlije, ipak, 2022. dočekaju na centralnom gradskom trgu.

Razmišljamo o organizovanom dočeku Nove godine, razgovaramo sa epidemiolozima i članovima iz zdravstvene struke, mislim na članove tima koji je formiran protiv kovida, i za sada brojke ohrabruju, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

“Drugi deo je da pregovaramo sa određenim estradnim zvezdama da vidimo šta možemo da uradimo jer relativno kasno ulazimo u proces organizovanja dočeka Nove godine za građane. Pre mesec dana zbog brojki koje smo imali nismo mogli da se uvrstimo u red gradova koji imaju organizovan doček. Neka sada bude 80 posto da će organizovanog dočeka biti i 20 posto da neće i gledaćemo da, ako to tako bude, da nađemo donatora koji će nam pomoći oko organizacije da ne izdvajamo ni dinar iz gradskog budžeta, a da građanima priuštimo da tu noć dočekaju onako kao je bilo pre korone”, kazala je gradonačelnica Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com