Sport

Još tri potpisa na Čairu

Fudbalski klub Radnički je nastavio sa formiranjem ozbiljnog sastava, koji će se u nastavku sezone boriti za izlazak na međunarodnu scenu. Novi igrači Radničkog postali su Bojan Mlađović, Nemanja Jovičić i Strahinja Adamović i to dan pred utakmicu protiv Partizana i početak prolećnog dela sezone.

Mlađović (26) je štoper, stiže iz Metalca i trebalo bi da predstavlja ozbiljno pojačanje za Radnički. Za ekipu iz Gornjeg Milanovca pružao je veoma kvalitetne partije, profilisao se kao izuzetno pouzdan superligaški defanzivac i dolazak na Čair može da mu bude veliki iskorak u karijeri. Mlađović po potrebi može da odgovori i zahtevima na poziciji levog beka.

Nemanja Jovićić; Foto: FK Radnički Niš

Jovičić (21) je igrač koji je dugo skautiran. Zapažen je jesenas tokom prijateljske utakmice između Takova i Radničkog, kada je igrao za tim iz Gornjeg Milanovca i od tada je sve vreme praćen od strane ljudi iz sportkog sektora niškog tima. Bio je sa Radničkim na pripremama u Turskoj, odlično se pokazao i zaradio je ugovor koji je danas potpisao. Jovičić je, kao i Mlađović, centralni defanzivac.

Strahinja Adamović; Foto: FK Radnički Niš

Adamović (21) je napadač i u Radničkom je procenjen kao zalog za budućnost. Radi se o veoma talentovanom fudbaleru, od kojeg se očekuje da u narednom periodu napreduje i vremenom postane vođa navale Nišlija. Adamović je na Čair stigao iz BSK Borče.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com