Ekonomija

Još sutra zaključenje ugovora o reprogramu komunalnih dugova

Gradjani Niša koji nameravaju da zaključe ugovor o otplati komunalnih dugova na rate mogu da to učine još samo sutra u prostorijama preduzeća “Objedinjena naplata”. Od 1. februara do danas, ugovore o reprogramu zaključilo oko 1.500 dužnika.

 

“Gradjani mogu tokom sutrašnjeg dana od 7 do 13 časova da zaključe ugovor o otplati dugovanja na maksimalno 60 mesečnih rata, uz minimalnu ratu od 1.000 dinara ili ugovor o otplati glavnice duga u celosti, uz otpis kamate”, ističu u ovom niškom preduzeću.

Gradjani koji se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad mogu da potpišu ugovor o otplati duga na neograničen broj mesečnih rata i minimalnom ratom od 1.000 dinara. Do sada je oko 400 dužnika sklopilo ugovore o otplati glavnice duga u celosti uz otpis kamate, a ugovor o otplati dugova na rate zaključilo je 300 korisnika socijalne pomoći.

Poziv za zaključenje ugovora o reprogramu ovoga puta važio je za sve dužnike, uključujući i one koji su ranije potpisali ugovor i oni protiv kojih je pokrenut sudski postupak za naplatu dugova.

“Objedinjena naplata” ima oko 110.000 korisnika, a 92 odsto njih redovno plaća račune za komunalne usluge

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com