DruštvoServisne

Još jedno prodajno mesto za elektronsku naplatu putarine u Nišu

Javno preduzeće putevi Srbije otvorilo je prodajno mesto za naplatu elektronske putarine u Nišu na adresi Bulevar 12. februar, četvrti prilaz. 

“Na novootvorenom mestu kupovina i dopuna uređaja za elektronsku naplatu putarine će svakako biti dostupna kako fizickim, tako i pravnim licima koja mogu da sklope ugovor o elektronskom naplati putarine na našem prodajnom mestu. Radno vreme objekta za kupovinu je od 7 do 20 časova “, istakla je Jelena Puzović, rukovodilac Odeljenja naplatne rampe JPPS.

 

Foto: Jelena Puzovic, JPPS

Putevi Srbije beleže porast broja korsnika elektronske naprave putarine prodajom uređaja na prodajnim mestima puteva Srbije, ali i na mestima ovlašćenih distributerima širom Srbije i trenutno ih ima 250.

Ono što bih izdvojila je da ukupno ucesce elektronske putarine u ukupnom prihodu iz godine u godine je  sve veće. Ono trenutno iznosi 60% u odnosu na prethodnu godinu. Ono što bih preporučila svim učesnicima u saobraćaju je da preuzmu besplatno  aplikaciju putem  Google play ili App Store Javno preduzeće Putevi Srbije koja omugaćava sve potrebne informacije, dodala je Jelena Puzović.

U planu je i postavljanje električnih punjača na ključnim mestima duž autoputeva. Do sada se na putevima nalazi osam elektro punjača, na naplatnoj stanici Beograd, na platou bivše naplatne stanice Niš u oba pravca Niš- Beograd, zatim na stanicama Subotica, Šid, Dimitrovgrad,  Preševo i odredištu Boljkovci kod Ljiga. U planu je instalacija je jos deset punjača. Za sada je usluga punjenja eletričnih vozila besplatna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com