Hronika

Još jedna žrtva udesa na Vizantijskom bulevaru – preminuo i muškarac

Ljubomir Novaković (80) teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Vizantijskom Bulevaru u Nišu, preminuo je od zadobijenih povreda.

On je druga žrtva udesa koji se 11. aprila dogodio na pešačkom prelazu na mostu na Gabrovačkoj reci pošto je 17. aprila povredama podlegla i Danica Andrić (75) koja je slučajno bila na istom mestu gde i Ljubomir.

Novaković se na pešakom prelazu zatekao vraćajući se iz šetnje, a Danica Andrić se vraćala kući posle posete očnom lekaru. U prvi mah se mislilo da je na Vizantijskom bulevaru “pokošen” bračni par pošto su povređeni približnih godina.

Oboje su u udesu zadobili teške povrede glave, zbog kojih je Novaković odmah bio u besvesnom stanju, dok je Danica u svesnom stanju zbrinuta u Urgentnom centru.

Pešake je “golfom 4” pokosila pedesettrogodišnja Nišlijka protiv koje je podneta krivična prijava u redovnom postupku za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Upravo nas pre dve nedelje( mene, prijateljicu i starijeg deku) na tom istom pesackom prelazu umalo nije odneo covek koji je sve vreme gledao u telefon a dao gas, da nas je udario ne bi ni primetio. Jos je ogranicenje 30, koje niko ne postuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com