Hronika

Još jedan požar u naselju Crvena zvezda uplašio meštane: Strah je kažu konstantan (VIDEO)

Još jedan požar uplašio je meštane niškog naselja Crvena zvezda. Povređenih nema, pričinjena je materijalna šteta a ono što plaši jeste navika stanara ovih ulica da pale đubre, danas su gorele olupine automobila.

 

“Policijskoj upravi Niš prijavljen je požar u 18 sati. Nema povređenih lica. Gorele su automobilske školjke. Požar je lokalizovan a policijski službenici su i dalje na terenu”, rečeno iz policije Niškim Vestima.

Redakciji Niških Vesti skoro redovno stižu žalbe meštana ovog poznatog niškog naselja da se upravo ovde često pale vatre, gde se spaljuje otpad. Pored neprijatnog mirisa koji ih ometa i zbog kog kažu, više i na izlaze na svoje balkone stanari ulica koje vode kroz naselje, kažu da žive u konstantnom strahu, da će da nastane neki veći požar koji će sve da ih ugrozi.

“Stalno zovemeo Komunalnu policiju, oni izađu na teren ali kao da to sve ovim ljudima nije dovoljno. Pale gume, otpad…a najnovije je da su rešili da prave auto otpad koji se danas zapalio. Goreli su upravo ti automobili”, rekla je Niškim Vestima stanarka jedne od zgrada u naselju Crvena zvezda.

Gradska opština Palilula na ovoj lokaciji organizovala je dežurstva pripadnika Komunalne policije ali očigledno ni to nije pomoglo da se ovakav događaj spreči.

Meštani su ogorčeni a da li zaista njima pomoći nema, rećiće gradske instutucije?

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Po kom osnovu je na ovom mestu auto otpad? Ko je odobrio, kome vlasnik plaća porez i da li ga uopšte plaća? Od smrada je nemoguće proći trotoarom ni sa jedne strane ulice. A tu nam na putu do fakulteta prolaze akademski gradjani – studenti i profesori. A da ne pričam o bezobrazluku, bahatosti i nekulturi stanara tog dela Crvene Zvezde!

  2. To je malo naselje gde Žive Romi. Ne treba mnogo da se stvari dovedu u red. Nema volje jer nema koristi taj pojedinac u ovoj i bilo kojoj prošloj gradskoj vlasti. Rađe menjaju žardinjere u centru nego da civilizuju deo grada gde se da ne zaboravimo nalazi PMF, put za Metoh, selo Gabrovac… Uz svačija prava idu i obaveze…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com