Promo

J&M GLASS AQUA – Uramljivanje slika i graviranje laserom

Imate prelepu sliku koju bi voleli da ramom zaštitite ili da je poklonite nekoj dragoj osobi J&M Glass Aqua uradiće to na najboji način jer njihovo višegodišnje iskustvo jeste garant.

Veliki izbor ramova i kolaž ponuđenih boja dopušta vam da sa ramovima budete maštoviti time umetničko delo koje želite da zaštitite postaje vrednije. Usluga uramljivanja brza je i pedantna, ističu u ovoj niškoj firmi.

Graviranje važnih datuma, poruka ili imena oduvek je bio lep gest na koji niko ne ostane ravnodušan. J&M Glass Aqua ovu uslugu obavlja laserom tako da je preciznost velika a dobijena slika vrhunskog kvaliteta.

U svakom savremeno uređenom domu ima puno površina koje su prekrivene ili čine staklo, zbog bezbednosti i lepote prostora potrebno je da upravo ovaj materijal bude izuzetnog kvaliteta i vešto obrađen. U tome mogu  da vam pomognu profesionalci.

J&M Glass Aqua je firma koja je iskustvom i kvalitetom opravdala poverenje Nišlija kada su u pitanju staklene površine i predmeti.

Svaki detalj u Vašem domu, poput uramljivanja slika ili izrade ogledala, radi se s pažnjom kako bi dizajn i kvalitet usluge bili na vrhunskom nivou.

Neizostavan modni detalj u domu su akvarijumi i terarijumi. Pored toga što moraju prižiti bezbednost našim ljubimcima, bitno je da se uklapaju u enterijer.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":3000,"speed":300,"arrows":"true","dots":"true"}

J&M Glass Aqua izrađuje akvarijume i terarijume najrazličitijih veličina i oblika, prema vašim željama i zahtevima, kako biste dobili unikatan „dom“ za svoje ljubimce.

J&M GLASS AQUA

Staklena vrata za tuš kabine stiču sve veću popularnost. J&M Glass Aqua izrađuje vrata za tuš kabine od kaljenog i laminiranog stakla sa kvalitetnim okovom i mehanizmima.

Pored toga, J&M Glass Aqua bavi se i ostalim staklorezačkim uslugama uslugama obrade i bušenje stakla.

Ono što je veoma bitno, pored brze i kvalitetne usluge, u ovoj niškoj firmi imate izbor svih vrsta stakala, što omogućava maksimalnu kreativnost u izradi i zadovoljava potrebe svih klijenata.

J&M GLASS AQUA
Đerdapska 66, Niš
069 4429994
FACEBOOK

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close