Društvo

JKP “Tržnica”: Online pijaca sa pretragom po gradovima

Dva dana nakon puštanja u rad web aplikacije JKP”Tržnica” koja pomaže građanima da lakše dođu do svežih namirnica i proizvoda, ali i prodavcima da plasiraju svoje proizvode ponovo ima novinu.

Iako je u ponedeljak počela sa radom online pijaca JKP “Tržnica” od jutros korisnicima nudi i pretragu po gradovima i opštinama.

 

“Jednostavnim odabirom željene opštine izlistaće vam se prodavci sa te teritorije. Pored ponude iz Nišavskog okruga i juga Srbije, od juče na portalu imamo i proizvođača iz Paraćina”, poručuju iz ovog preduzeća.

Posećenost sajtu konstantno raste i trenutno je zabeleženo više od 50 hiljada otvorenih stranica i 5 hiljada korisnika. Aktivno je više od 70 različitih prodavaca sa oko 150 proizvoda. Ipak, JKP “Tržnica” ostavila je otvoren poziv svima da se priključe i predstave svoju ponudu na jednostavan način.

Korišćenje internet pijace “Tržnice” je maksimalno olakšano. Dovoljno je da kliknete ovde i uđete u carstvo šarenila koje nam je neophodno za svakodnevnu ishranu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com