Servisne

JKP “Parking servis”: Zabranjeno parkiranje na prostoru oko stadiona „Čair“ zbog utakmice

U petak, 12.avgusta, JКP „Parking servis“ – Niš radiće na zameni sijalica i otklanjanju nedostataka na mreži javnog osvetljenja u ulicama: Vojvode Putnika, Brane Petronijevića, Železnička, Кajmakčalanska, Ljubomira Nikolića, Gabrovačka reka, selu Gornje Međurovo i na teritoriji opštine Palilula.

Radovi na vertikalnoj signalizaciji biće izvedeni u ulicama: Generala Milojka Lešjanina, Branka Кrsmanovića, Šumadijska, Čemernička i Sarajevska.

Radovi na horizontalnoj signalizaciji biće izvedeni u ulici Bubanjskih heroja i na Bulevaru cara Кonstantina gde će se vršiti obeležavanje „zona škole“.

Iz Parking servisa su saopštili i da će u periodu od 06.00 časova do 21.00 čas dana 12.08.2022. godine, zbog odigravanja fudbalske utakmice fudbalskog kluba „Radnički Niš“ protiv fudbalskog kluba „Novi Pazar“ iz Novog Pazara na stadionu Čair biti izmenjen režim saobraćaja i zabranjeno parkiranje:

– na parkiralištu i prostoru oko stadiona „Čair“, kao i na parkiralištu sa prilazom iz ulice Devete brigade kod ulaza u halu „Čair“.

U vremenu privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama, vozilima hitnih intervencija, autobusima koji prevoze igrače i ostalim vozilima po dozvoli koju izdaje podnosilac zahteva.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. znaci oko stadiona i hale Cair postoji parking i kad je utakmica tad je zabranjeno parkiranje?? cemu onda parking? svaki parking oko takvih objekata se projektuje da primi posetioce, tj publiku koja dolazi kad ima sportskih dogadjaja, a u Nisu je tad zabranjeno??? i onda je haos oko Caira u krugu od 2km, jer masa ljudi gleda gde da se parkira, uz to ce da im se naplati oko sokolovo, jos ako padne kisa pa poplavi… uhhh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com