Servisne

JKP „Parking servis“ – Niš: Radovi na horizontalnoj signalizaciji, zamena sijalica po prijavi građana

U četvrtak, 01. decembra, JKP „Parking servis“ – Niš radiće na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u Prijezdinoj ulici i na Čairu, gde je planiran nastavak radova na osvetljenju parka. Zamena sijalica po prijavi građana predviđena je na teritoriji GO Pantelej.

Radovi na horizontalnoj signalizaciji biće izvedeni na raskrsnici ulica Dragiše Cvetkovića – Sremska i na Bulevaru cara Konstantina gde će biti obeležene površine.

Obeležavanje mesta za vozila osoba sa invaliditetom predviđeno je u ulicama Strahinjića Bana, Vojvode Tankosića, Učitelj Milinoj, Karadžićevoj i Prvomajskoj. Sanacija vertikalne signalizacije će biti izvedena na Trgu 14.oktobar i u Knez selu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Vase pelagića,deo iznad bulevara sv.Pantelejmina,ulicna rasveta,ne rade pola,oko zgrada skoro postavljene led,ove ulicne preskocili,ulica uz Borislava Nikolica Serjoze,gde su takodje vec postavljene led,jedino se ovo preskocila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com