Servisne

JKP „Parking servis“ – Niš: Postavljanje prinudnih usporivača brzine u Pribojskoj i ulici Save Petrovića

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na zameni sijalica po prijavama građana na teritoriji opštine Crveni Krst. Takođe, radiće se i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulicama Mišarska, Pavla Tadića, Takovska, Braće Ignjatović, Koste Abrašević, Čemernička, Borska i u selima Mramor i Donje Vlase.

Otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji predviđeno je na Matejevačkom putu, u ulicama Dušana Popovića, Kosovke devojke, Knjaževačkoj i Bulevaru Svetog cara Konstantina.

Planirani su i radovi na postavljanju prinudnih usporivača brzine u Pribojskoj ulici i ulici Save Petrovića, kao i na otklanjanju nedostataka na prinudnom usporivaču brzine u ulici Zdravke Vučković i Studeničkoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Borislava Nikolića Serjože, voze prebrzo,ulica je puna dece,super bi bilo da ih i tu postave,pos vim okolnim ulicama ih ima,ova najproblematicnija nema….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com