Servisne

JKP „Parking servis“ – Niš: Nastavljaju se radovi na postavljanju zaštitne ograde na Vizantijskom bulevaru

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na zameni sijalica po prijavama građana na teritoriji opštine Crveni krst i u selu Supovac. Takođe, radiće se i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u Balkanskoj ulici, selu Suvi Do i u Starom parku.

Proširenje mreže javnog osvetljenja planirano je u Niškoj Banji.

Radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije predviđeni su u ulici Vojvode Mišića, Bulevaru 12. februar, Bulevaru heroja sa Košara i Bulevaru Nikole Tesle.

Nastaviće se i radovi na postavljanju zaštitne ograde na Vizantijskom bulevaru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Po nedostatku komentara, vidim da je narod skroz prolupao i da je spreman da ide na klanje bez protesta.

  2. bravo, lepo receno, znaci ni ovce narodu nisu ravne. Ova vlast i treba da ostane, obzirom da se bas nesto i ne zali narod. Ja sam nazalost pobegao u inostranstvo zbog celog sistema, ali me i dalje sve nervira. I kad god se neko pozali imam samo par pitanja: jel si probao da uradis nesto? jel si probao da odes ako vec ne mozes da menjas nista? ako si ostao jel ides na porteste? dalje nema. Ako sedis kuci, i ne radis nista od ovoga, onda se NE ZALI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com