Servisne

JKP „Naisuss“: Popravka kvarova, intervencija u Ćurlinskoj ulici

JKP „Naisuss“ radiće danas na otklanjanju kvarova na više lokacija.

KVAROVI NA MREŽI U ULICI ZDRAVKE VUČKOVIĆ

Voda na površini, potrebni su iskopi u naselju Palilula, u ulici Zdravke Vučković, kod brojeva 93 i 29. Zbog popravke priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.

NASTAVAK POPRAVKE KVAROVA NA MREŽI U SELU LjUBERAĐA

Nastavljaju se radovi u selu Ljuberađa, na putu za Linovo i na glavnom putu pored izvorišta. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za desetak domaćinstava.

NASTAVAK RADOVA U ULICI DIMITRIJA LEKA

Nastavljaju se radovi u ulici Dimitrija Leka, kod broja 47. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dimitrija Leka.

INTERVENCIJA U ĆURLINSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Minovom naselju, u Ćurlinskoj ulici, kod broja 16. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Ćurlinskoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U STERIJINOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Sterijinoj ulici. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdecanja do 15 sati u Sterijinoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U ULICI OSMOG KONGRESA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u naselju Donja Vrežina, u ulici Osmog kongresa, kod broja 2. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Osmog kongresa.

KVAR NA VEZI U ZAJEČARSKOJ ULICI

Još jedna intervencija u naselju Donja Vrežina, u ulici Zaječačarskoj, kod broja 10. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U DRAINČEVOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Drainčevoj ulici, kod broja 25. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Drainčeve ulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com