Servisne

JKP “Naisus”: Otklanjanje kvarova na vodovodnoj mreži i po šahtama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjaju kvarova na nekoliko lokacija.

Kvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu, u ulici Pop Ignjatovoj

Izvršena je priprema za sanaciju kvara u naselju Gornji Matejevac, u ulici Pop Ignjatovoj bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Pop Ignjatovoj, i moguć prekid u okolnim ulicama: Grobljanska, Vase Čarapića, Sinđelićeva, Školsko sokače, Braće Jović, Boška Jugovića, Bogova.

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Donje Međurovo, u ulici Moravskoj

Postoji curenje, potreban je iskop u selu Donje Međurovo, u ul. Moravskoj, kod broja 24. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Moravskoj.

Nastavak radova u ulici Žrtava fašizma

Nakon pripreme rova za sanaciju kvara na priključnoj vezi u ulici Žrtava fašizma, kod broja 53, danas se nastavljaju radovi i biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u ulici Žrtava fašizma.

Kvar na priključnoj vezi u selu Dolac

Voda na površini, potrebna je zamena servisnog ventila u selu Dolac. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi na osposobljavanju priključne veze, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Dolac.

Kvarovi po šahtama u selima Belotinac i Knežica

U planu su popravke po šahtama u selima Belotinac i Knežica. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selima Belotinac i Knežica.

Radovi po šahtama

Tokom dana obavljaće se popravke u šahtama, na raznim lokacijama u gradu. Radiće se u ulicama: Njegoševa br. 2, Njegoševa br. 16, Učitelj Milina br. 27b, Berbatovačka br. 8, Berbatovačka br. 12, Velikojastrebačka br. 49, i drugim. Zbog osposobljavanja priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim adresama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com