Servisne

JKP “Naisus”: Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežura u selu Jasenovik

JKP “Naisus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija.

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Pantelej, u ulici Kosovke devojke

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Pantelej, u ulici Kosovke devojke bb, kod policijske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kosovke devojke.

Iskop u naselju Čalije, u ulici Ruža

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Ruža (raniji naziv Dušana Životića), kod broja 15. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Ruža, i moguć prekid u okolnim ulicama: Lala, Đorđa Stamenkovića, Borovoj.

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici IX brigade

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u ulici IX brigade bb, kod sportskog centra Čair. Zbog iskopa moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici IX brigade.

Popravke priključnih veza na Mramorskom brdu, Mramoru i Lalincu

Kvarovi na prvim ventilima u naselju Mramorsko brdo, i u selima Mramor i Lalinac. Zbog popravke priključnih veza na više lokacija biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Mramorsko brdo, i u selima Mramor i Lalinac.

Kvarovi na priključnim vezama u selima Trupale, Mezgraja, Berčinac i Paljina

Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selima Trupale, Mezgraja, Berčinac i Paljina. Zbog popravke priključnih veza na više adresa biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selima Trupale, Mezgraja, Berčinac i Paljina.

Auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežura u selu Jasenovik

Danas, sutra i u dane vikenda dežuraće auto-cisterna za snabdevanje meštana sela Jasenovik pijaćom vodom. U ovom selu cisterna će boraviti u vremenu od 10 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com