Servisne

JKP „Naissus“: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu i okolini.

RADOVI NA MREŽI NA UGLU ULICA TOME ROSANDIĆA I BRANISLAVA NUŠIĆA

Obavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže u Čairu, na uglu ulica Tome Rosandića i Branislava Nušića. Nastavlja se tehnološki postupak od prethodnog dana zbog čega je u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Tome Rosandića, Branislava Nušića i Filipa Višnjića. Nastavak radova se predviđa i narednog dana, u četvrtak 18. avgusta u vremenu od 8 do 15 sati. U ovom terminu biće zatvaranja vode u pomenutim ulicama, nakon čega se vraća normalizacija vodosnabdevanja.

POPRAVKE NA MREŽI U GORNjEM MATEJEVCU

Nastavljaju se radovi u Gornjem Matejevcu, u ulicama: Pop Ignjatovoj, kod broja 52, i Hajduk Veljkovoj, kod br. 16. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

KVAR NA MREŽI U SELU SUPOVAC I VIKEND NASELjU

Voda na ulici, potreban je iskop na više lokacija u selu Supovac i vikend naselju. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac, vikend naselju, i naselju Kitice.

KVAR NA MREŽI U KNEZ SELU

Voda na površini, potreban je iskop u Knez Selu, preko puta klanice. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Knez Selu.

KVAR NA VEZI U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda pojačano curi na servisnom ventilu, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ul. Maršala Tita, kod broja 30. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Maršala Tita, i moguć prekid u naselju Medoševac.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U PASI POLjANI

Voda curi na prvim ventilima u naselju Pasi Poljana, potrebne su intervencije u više ulica: Učitelja Spiridona, Grigorija Đaka, Jurija Gagarina, 1300 kaplara. Zbog popravki priključnih veza biće povremenih prekida u vodosnabdevanju do 15 sati u pomenutim ulicama.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U ULICI ŽIKICE JOVANOVIĆA ŠPANCA

Voda na površini zbog oštećenja na prvim ventilima, potrebna je zamena u ulici Žikice Jovanovića Španca, na više adresa. Zbog osposobljavanja priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Žikice Jovanovića Španca.

NASTAVAK RADOVA NA MAGISTRALNOM CEVOVODU

Nastavljaju se radovi na magistralnom cevovodu DN 1200 mm u selu Krupac, kod mosta. Zbog popravke vodovodne mreže neće biti zatvaranja vode. Ukoliko bude složeniji kvar i zahteva prekid vodosnabdevanja biće naknadno saopšteno.

Nastavljaju se radovi u Igmanskoj ulici i zbog postupka prevezivanja vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 17 sati u Igmanskoj i moguć prekid u okolnim ulicama: Đorđa Krstića, Šabačkoj, Kopaoničkoj, Krste Đorđevića i u delu Triglavske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com