Servisne

JKP Naissus: Zbog velikih gubitaka (curenja) na mrežI, nastavljaju se radovi u selu Hum

Nastavljaju se radovi na popravkama više kvarova na vodovodnoj mreži u selu Hum. Radovi se obavljaju u sledećim ulicama: Danila Price, Svete Stojanovića i Pobedinoj u vremenu od 8 do 17 sati. Vodosnabdevanje je obustavljeno u celom selu za vreme dok traju radovi ali biće prisutna autocisterna sa pijaćom vodom koja će da kruži tokom dana i snabdeva žitelje sela.

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulicama: Ul. Pobede (selo Hum), naselje Kitice (iznad Ilić tekstila), ul. Svete Stojanovića (selo Hum), ul. Danila Price (selo Hum);

Ekipe će u okviru planskog održavanja kanalizacione mreže danas raditi  u ulicama: Ul. Uroša Predića, ul. Paraćinska, ul. Proleterska (Medoševac), ul. Daničićeva, ul. Humska, ul. Merošinska, ul. 1300 Kaplara (Pasi Poljana);

ZBOG NASTAVKA RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U NASELJU“KITICE“ PREKID U VODOSNABDEVANJU

Nastavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u naselju Kitice, blizu sela Veliki Drenovac. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju.

Usled složenih intervencija radovi će potrajati tokom celog dana.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com