Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova prekidi u vodosnabdevanju na nekoliko lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Supovac
Voda na ulici, potrban je iskop u selu Supovac, kod autobuske stanice. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Supovac (domaćinstva prema selu Sečanica).

Selo Sečanica
Voda na površini, prethodnog dana su bili odloženi radovi zbog jake kiše na više lokacija u selu Sečanica. Zbog intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

Кnez Selo
Voda na ulici, potreban je iskop u Кnez Selu, od česme druga ulica desno. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Кnez Sela, više ulica na prostoru oko česme.

Ulica Jovana Jovanovića Zmaja br. 2a
Кvar na priključnoj vezi, nastavlja se iskop za pronalazak servisnog ventila u ulici Jovana Jovanovića Zmaja, kod br. 2A. Zbog intervencije je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Pantelej (kraj poznat kao Jagodin mala, od ulice Кosovke devojke do kružnog toka kod auto-pijace).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com