Servisne informacije

JKP „Naissus“: Zbog radova prekidi u vodosnabdevanju na nekoliko lokacija

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ugao ulica 9. brigade i Bulevar dr Zorana Đinđića
Voda na ulici, nužno je raskopavanje na uglu ulica 9. brigade i Bulevara dr Zorana Đinđića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici 9. brigade.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 82
Voda na trotoaru i sliva se kod korisnika, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 82, u Novom Selu. Zbog otežanih vremenskih uslova, ukoliko bude neophodno da se zatvori glavna mreža biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Novog Sela i drugim moravskim selima (Mramor, Кrušce, Lalinske pojate), međutim ako se zatvara sekundarna mreža, onda će biti u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo za 30-tak domaćinstava u neposrednom okruženju mesta kvara.

Ulica Moravska bb
Voda na ulici, potreban je iskop u Moravskoj ulici bb, kod“Ratka“ vulkanizera. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju“Beograd mala“.

Ulica Đerdapska br. 26
Voda na ulici otiče u slivnik koji je u dvorištu korisnika, potreban je iskop u Đerdapskoj ulici, kod broja 26. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Đerdapske ulice.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button