Servisne

JKP Naissus: Zbog radova na vodovodnoj mreži snabdevanje vodom u prekidu

Zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži danas su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Bulevar Nikole Tesle kod auto-pijace

Voda na ulici, nužno je raskopavanje na Bulevaru Nikole Tesle, kod raskrsnice pored auto-pijace. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom od 9 do 15 sati u delu naselja Pantelej, na prostoru ulica Somborske, Kosovke devojke, sve ulice do Pantelejske i deo Knjaževačke do kompanije “Beneton“ (bez vode“Jagodin mala“, raniji naziv).

Naselje Pasi Poljana

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u naselju Pasi Poljana, ul. 1300 kaplara II prilaz. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja, u delu ulice 1300 kaplara.

Ulica Vojvode Tankosića br. 29

Ne drži prvi ventil, voda na ulici, nužno je raskopavanje. Zbog kvara na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Vojvode Tankosića kod br. 29.

Ulica Vojvode Putnika kod Novog groblja

Voda curi jer je trula veza i nužan je iskop radi zamene kod Novog groblja (skretanje za parking). Zbog popravke priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Vojvode Putnika, na pomenutoj adresi.

Selo Rujnik

Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom, biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com