Servisne

JKP Naissus: Zbog radova na vodovodnoj mreži snabdevanje vodom u prekidu

Zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži danas su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Kumanovska br. 10

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Kumanovskoj ulici, kod br.10. Zbog radova na osposobljavanju vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u Kumanovskoj ulici.

Gornji Matejevac, ul. Hajduk Veljkova

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ul. Hajduk Veljkovoj, kod rezervoara u naselju Gornji Matejevac. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Hajduk Veljkovoj, u delu Gornjeg Matejevca.

Gornji Matejevac, kod ambulante

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gornjem Matejevcu, kod ambulante. Zbog kvara na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca, kod ambulante.

Selo Hum, ul. Danila Price, kod br.26 i 74

Voda u šahtama, nužno je raskopavanje u ulici Danila Price, kod broja 26 i u sokaku kod br. 74. Zbog kvarova na priključnim vezama moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Danila Price u selu Hum.

Naselje Donja Vrežina, ulica Balzakova 6

Voda izlazi na površinu, potrebno je raskopavanje u Balzakovoj ulici u naselju Donja Vrežina . Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Balzakovoj ulici u Donjoj Vrežini.

Ulica Patrisa Lumumbe br. 2

Kvar na vezi, potrebno je raskopavanje u ulici Patrisa Lumumbe, kod br.2. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Patrisa Lumumbe, na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com