Servisne

JKP Naissus: Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući prekidi u vodosnabdevanju

Zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži danas su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ugao ulica Kralja Vukašina i Vojvode Vuka

Obavljaju se radovi na povezivanju vodovodne mreže na uglu ulica Kralja Vukašina i Vojvode Vuka. Zbog intervencije u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u ulicama: Kralja Vukašina, Vojvode Vuka, Generala Bože Jankovića, Primorskoj, Prešernovoj i Prvomajskoj od ulice Cara Dušana do Voždove. Nakon završetka radova predviđa se normalizacija vodosnabdevanja u navedenim ulicama.

Naselje Gornja Vrežina

Kvarovi na mreži u naselju Gornja Vrežina, na prvom ulazu u naselje, na putu prema groblju i kod kamenoresca. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u naselju Gornja Vrežina.

Ulica 27. marta br. 32

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici  27. marta kod br. 32. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici 27. marta i okolnim ulicama Patrisa Lumumbe, deo Naserove i deo Vizantijskog bulevara.

Ulica Generala Vladimira Talića bb

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Generala Vladimira Talića bb. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Generala Talića (na putu prema selu Gabrovac).

Naselje Nikola Tesla, ul. Avnoja br.10

Voda sa ulice ulazi u šahtu, nužno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Avnoja, u naselju Nikola Tesla.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com