Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Ljuberađa
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Ljuberađa. Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u selu Ljuberađa.

Ulica Sjenička br. 18
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Sjeničkoj, kod broja 18. Zbog intervencije na osposobljavanju hidranta biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sjeničkoj ulici.

Brzi Brod, ulica Prizrenska br.21
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Prizrenskoj br. 21, u naselju Brzi Brod. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati za korisnike u delu naselja Brzi Brod (ulica Prizrenska).

Novo Selo, ulica Studenička bb
Voda na ulici, potreban je iskop u Studeničkoj ulici bb, u Novom Selu. Zbog nastavka radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu Novog Sela (ulica Studenička).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com