Servisne informacije

JKP „Naissus“: Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Vojvode Mišića
Obavljaju se radovi na priključku do regulacione linije u ulici Vojvode Mišića. Zbog složene intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom, u vremenu od 10 do 16 sati u delu ulice Vojvode Mišića, od raskrsnice na Crvenom pevcu do Doma zdravlja (stambeni objekti na levoj i desnoj strani ulice).

Selo Gornji Matejevac, ulica Vrbica bb
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vrbica bb, u Gornjem Matejevcu. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (Vrbica i okolne ulice).

Selo Mramor
Voda na površini, potreban je iskop u selu Mramor, na putu prema selu Кrušce. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati za korisnike u selima Mramor i Кrušce.

Selo Ljuberađa
Nastavak radova u selu Ljuberađa, pored izvorišta. Zbog složene intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Ljuberađa.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close