Servisne

JKP „Naissus“: Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Sime Matavulja br. 10
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Sime Matavulja, kod broja 10. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Sime Matavulja (moguć je prekid i u okolnim ulicama: Кmenički vis, Daničićeva, Ace Stojanovića).

Gornji Matejevac, ugao ulica Obilićeve i Savske
Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Obilićeve i Savske, u Gornjem Matejevcu. Prethodnog dana su bili odloženi radovi na popravci vodovodne mreže. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac (Obilićeva, Savska i okolne ulice).

Toponički put
Voda na površini, potreban je iskop na Toponičkom putu, kod silosa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati za korisnike u delu Toponičkog puta, od skretanja za hotel“Nais“ do sela Gornja Toponica. Selo i specijalna bolnica imaće uredno snabdevanje vodom.

Selo Rujnik
Po nalogu nadležnog štaba za vanredne situacije biće otpremljena auto-cisterna za snabdevanje sela Rujnik pijaćom vodom. Cisterna će boraviti u pomenutom selu, u vremenu od 10 do 14 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com