Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ćamurlijski put bb
Voda na površini, potrebno je ipitivanje trase cevovoda i iskop nakon utvrđivanja tačnog mesta havarije na Ćamurlijskom putu bb. Zbog kvara na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom u selima Ćamurlija, Vrtište i Trupale. Nakon pronalaženja mesta oštećenja na mreži obaviće se iskop i pretpostavka je da se intervencija završi do 15 sati, nakon čega sledi normalizacija vodosnabdevanja.

Ulica Vukadina Stevanovića br. 8
Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u ulici Vukadina Stevanovića, kod broja 8. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vukadina Stevanovića.

Ulica Stanoja Glavaša IV prilaz
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Stanoja Glavaša, IV prilaz bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati za korisnike u delu ulice Stanoja Glavaša (IV prilaz).

Naselje Mramorsko brdo bb
Voda na ulici, potreban je iskop na Mramorskom brdu bb. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u naselju Mramorsko brdo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com