Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova na popravci vodovodne mreže bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Novo Selo, na dve lokacije
Voda na površini, potreban je iskop na dve lokacije u Novom Selu, u Studeničkoj bb i ulici Zorana Cige Stojanovića br. 28. Ukoliko vremenski i tehnički uslovi dozvole obavljanje popravke vodovodne mreže, predviđa se prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u obe ulice.

Selo Vrtište
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u selu Vrtište. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u selu Vrtište, kao i na Toponičkom putu do sela Gornja Toponica. Selo Gornja Toponica i specijalna bolnica imaće uredno vodosnabdevanje.

Selo Jelašnica, ulica Sedlinska br. 19
Voda na ulici, potreban je iskop u Sedlinskoj ulici, kod br. 19, u selu Jelašnica. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati za korisnike u Sedlinskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com