Servisne

JKP „Naissus“: Zbog radova na mreži prekid vodosnabdevanja u Niškoj Banji

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

ZBOG RADOVA NA MREŽI PREKID VODOSNABDEVANjA U NIŠKOJ BANjI

Prethodnog dana su najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u Niškoj Banji. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati na prostoru Niške Banje.

POPRAVKA KVARA U ULICI SVETISLAVA JOVANOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Svetislava Jovanovića, kod broja 17. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetislava Jovanovića.

RADOVI U TREBINjSKOJ ULICI

Voda izbija u dvorištu ispred priključne šahte, potreban je ručni iskop u Trebinjskoj ulici, kod broja 35a. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Trebinjskoj ulici.

POPRAVKA KVARA NA VEZI U BELOPALANAČKOJ ULICI

Voda na asfaltu, potreban je iskop u Belopalanačkoj ulici, kod broja 8. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u istoimenoj ulici.

INTERVENCIJE NA VEZI U ULICI VUKADINA JOCIĆA

Voda na površini, potrebna su osposobljavanja prvih ventila u ulici Vukadina Jocića, kod brojeva 2 i 5. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru ulice Vukadina Jocića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se popravke po šahtama u naselju Brzi Brod – u Jastrebačkoj ulici 24, u Pasi Poljani – u ul. Pavla Vujišića, u nas. Donja Vrežina – Todora Stankovića 5. Popravke se vrše i u ulicama: Puškinovoj 23, Cara Dušana 40, Zvečanskoj 3, Vardarskoj 3, Marina Badela 10, Trg Učitelja Tase 10, Braće Vuksanović 8, Bovanskoj 52, Solunskih junaka bb, Mačvanskoj 11 i u još nekima. Zbog osposobljvanja prvih ventila moguć je prekid u snabdevanju vodom na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com