Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova na mreži bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Vizantijski Bulevar
Кvar na mreži na Vizantijskom Bulevaru. Zbog radova na sanaciji havarije biće obustavljeno snabdevanje vodom na potezu Vizantijskog Bulevara od ulice Branka Miljkovića do Bulevara Medijana do 15 sati.

Stevana Nemanje br. 45 i br. 48
Кvar na uličnoj mreži u ulici Stevana Nemanje u visini brojeva 45 i 48.. Potrebno je raskopavanje radi saniranja havarije. Zbog radova na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Selo Bubanj, Prvomajska br. 6
Havarija na vodovodnoj mreži u Bubanj selu ulici Prvomajskoj u visini br. 6. Potrebno raskopavanje radi sanacije havarije. Usled radova na mreži doćiće do prekika u vodosnabdevanju u ovoj ulici do 15 sati.

Paljina i Berčinac
Havarija na uličnoj mreži u selu Paljina pored bazena. Potrebno je raskopavanje radi popravke kvara. Zbog intervancije biće u prekidu snabdevanje vodom u selima Paljina i Berčinac do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com