Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova na mreži bez vode nekoliko lokacija u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Bulevar Svetog cara Кonstantina BB
Havarija na vodovodnoj mreži u Brzom Brodu na Bulevaru Sv. Cara Кonstantina. Potrebno raskopavanje radi sanacije kvara. Zbog intervancije biće u prekidu snabdevanje vodom u ovom naselju do 15 sati.

Šumarovačka br. 15
Кvar na uličnoj mreži u ulici Šumatovačkoj u visina broja 15. Potrebno je raskopavanje radi saniranja havarije. Zbog radova na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Lalinac, Niška 10
Voda na ulici u Lalincu u Niškoj ulici u visini broja 10. Potrebno je raskopavanje radi sanacije havarije. Zbog intervencije doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Branimira Кrstića 35
Havarija na vodovodnoj mreži u ulici Branimira Кrstića u visini br. 35 u naselju Nikola Tesla. Potrebno raskopavanje radi sanacije havarije. Usled radova na mreži doćiće do prekika u vodosnabdevanju u ovoj ulici do 15 sati.

Popovac, Mileta Đurđanovića 85
Voda na ulici usled kvara na priključnoj vezi. Potrebno je raskopavanje radi popravke kvara. Zbog intervancije biće u prekidu snabdevanje vodom u ovom naselju do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com