Servisne

JKP „Naissus“: Zbog radova mogući prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Gornji Matejevac, ulica Livađanska kod br. 4 i 8
Voda na ulici, neophodan je iskop na dve lokacija u Livađanskoj ulici u Gornjem Matejevcu, ispred brojeva 4 i 8. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Livađanskoj ulici, zbog ventila je moguć prekid u celom selu Gornji Matejevac.

Naselje Donja Vrežina, ulica Zaječarska br. 22
Voda na ulici, potreban je iskop kolovoz-zemlja u Zaječarskoj ulici, ispred broja 22 u naselju Donja Vrežina. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja, od benzinske pumpe do Skopske ulice (Bohinjska ulica, Mileve Marić Ajnštajn, Skopska, Zaječarska, deo Prosvetne, moguć prekid i u još nekim ulicama).

Ulica Puškinova, kod brojeva 15 i 39
Voda na površini, obavezan je iskop na dve lokacije u Puškinovoj ulici, ispred brojeva 15 i 39. Zbog radova na popravci priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u Puškinovoj ulici.

Selo Trupale, ulica Niška br. 7
Voda izbija u dvorištu korisnika, potreban je iskop u Niškoj ulici br. 7, u selu Trupale. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Trupale (Niška ulica).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com