Servisne

JKP Naissus: Zbog radova mogući prekidi u vodosnabdevanju

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima u nekoliko ulica.

Ulica Milića Karamarkovića br. 3.

Voda na ulici, u toku je raskopavanje u ulici Milića Karamarkovića ispred broja 3. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u ulici Milića Karamarkovića, eventualno zbog oštećenja servisnog ventila i okolne ulice Vukadina Stevanovića i Dragoljuba Jovanovića.

Ulica Ozrenska br. 29a.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Pantelej, u Ozrenskoj ulici ispred br. 29a. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati u Ozrenskoj ulici.

Naselje Gornji Matejevac, ulica Delovska, kod brojeva 10 – 12.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Delovskoj ulici, u naselju Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselju (Delovska ulica).

Naselje Gornji Matejevac, ulica Kapetana Kanačila br. 2.

Voda sa ulice, otiče u šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu naselja, u ulici Kapetana Kanačila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com