Servisne

JKP Naissus: Zbog radova mogući prekidi u vodosnabdevanju

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima u nekoliko ulica.

Naselje Gornja Vrežina.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Gornjoj Vrežini kod zadružnog doma. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Gornje Vrežine oko zadružnog doma.

Takođe u Gornjoj Vrežini na lokaciji iznad crkve izbija voda na površini ulice pa je potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornje Vrežine iznd crkve.

Ulica Vizantijski bulevar br. 124.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na Vizantijskom bulevaru, kod zgrade ispred broja 124. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Vizantijskog bulevara (više stambenih objekata pored broja 124).

Ulica Kovanlučka br. 49.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Kovanlučkoj ulici br. 49, kod propalog slivnika. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu ulice, blizu mesta havarije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com