Servisne

JKP Naissus: Zbog radova mogući prekidi u vodosnabdevanju

Zbog radova na vodovodnoj mreži mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima u nekoliko ulica.

Naselje Gabrovac, ulica Igmanska br. 36.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u naselju Gabrovac, u Igmanskoj ulici ispred broja 36. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu naselja Gabrovac (Igmanska ulica).

Naselje Gabrovac, ulica Omladinska br. 3.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Gabrovac, u Omladinskoj ulici ispred br.3. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Gabrovac (Omladinska ulica).

Ulica Svetislava Jovanovića br. 13.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ulici Svetislava Jovanovića br. 13, u dvorištu stranke. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Svetislava Jovanovića.

Knez Selo.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Knez Selu, na izlazu prema Malči. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Knez Sela ( na putu prema Malči).

Selo Rujnik
Auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati na pomenutoj lokaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com