Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova biće obustavljeno vodosnabdevanje u nekoliko ulica

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

 

Ulica Matejevački put
Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Matejevački put. Zbog intervencije je obustavljeno vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Matejevački put, leva strana od Кnjaževačke do Somborske ulice(bez vode ulice: Siniše Radića, Olge Ilić, Donjovrežinska, Ardijska i još neke).

Ulica Jovana Apela
Nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Apela (raniji naziv Mokranjčeva, 4 prilaz). Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Jovana Apela, Svetislava Кovačevića, Zorana Gudžića i Ilije Avramovića.

Selo Hum
Voda na površini, nužan je iskop na dve lokacije u selu Hum. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Pobede i Danila Price.

Naselje Pasi Poljana, ul. Učitelja Spiridona bb
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Učitelja Spiridona u naselju Pasi Poljana. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Učitelja Spiridona.

Naselja Mramor i Mramorsko brdo
Voda na površini, potreban je iskop na dve lokacije u naseljima: Mramor, prema pijaci i Mramorsko brdo, kod firme“Nijansa“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Mramor, prema pijaci i u delu Mramorskog brda, kod pomenute trgovine“Nijansa“.

Selo Donja Studena
Voda na površini u selu Donja Studena, nužan je iskop na dve lokacije. Zbog zamene i popravke priključne veze neće biti obustave vodosnabdevanja do 15 sati, osim za dve adrese gde se izvode radovi.

Ulica Radivoja Кoraća bb
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Radivoja Кoraća bb. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Radivoja Кoraća, u okolini mesta kvara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com