Servisne

JKP “Naissus”: Zbog radova bez vode naselje Šljaka i selo Ljuberađa

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Naselje Šljaka, ulica Slaviše Cekića br. 11
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Slaviše Cekića br. 11, u naselju Šljaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Šljaka.

Naselje Šljaka, ulica Supovačka br. 6
Voda na površini, potreban je iskop (kolovoz-asfalt) u Supovačkoj ulici, u naselju Šljaka. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Šljaka.

Naselje Šljaka, ulica Paljinska br. 10
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Paljinskoj br. 10, u naselju Šljaka. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Šljaka.

Ulica Cerska br. 1a
Voda u šahti, potreban je iskop u Cerskoj ulici br. 1a. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Cerskoj ulici, delu Goričke i delu Njagoševe ulice.

Selo Ljuberađa, kvar na mreži
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Ljuberađa, u Gornjoj mahali. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Ljuberađa.

Sela Rujnik i Brenica
Priprema se auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom žitelja sela Rujnik i Brenica. Cisterna će boraviti u selu Rujnik u vremenu od 11 do 13 sati, potom u selu Brenica od 13 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com