Servisne

JKP „Naissus“: Zbog otklanjanja kvarova danas bez vode stanovnici više ulica

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova.

Naselje Čalije, ulica Visibaba bb
Nastavljaju se radovi na priključnoj vezi u ulici Visibaba bb, u naselju Čalije. Zbog neodložne intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Čalije, sve ulice od ul. Mirisnih vrba do auto-puta (Visibaba, Ruža, Nevena, Lala, Đorđa Stamenkovića, Vukašina Mrnjavčevića, Borivoja Stevanovića i druge).

Selo Sečanica
Voda na ulici, potreban je iskop na ulazu u selo Sečanica, prva ulica desno. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Sečanica.

Ulica Кnjaževačka, kod brojeva 23, 30, 93
Voda puni šahte u Кnjaževačkoj ulici, potrebno je osposobljavanje prvih ventila kod brojeva 23, 30, 93. Zbog intervencije na priključnim vezama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutim brojevima.

Ulica Gornjomatejevačka, kod brojeva 18 i 21
Potrebna je zamena prvih ventila i nužan je iskop u ulici Gornjomatejevačkoj, kod brojeva 18 i 21. Zbog radova na popravci priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati, za manji broj domaćinstava u delu ulice Gornjomatejevačke, u neposrednom okruženju mesta kvarova.

Ulica Ive Ćipika br. 7
Potrebna je zamena prvog ventila, servisni ventil ne drži u ulici Ive Ćipika, kod broja 7. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja u intervalu do 15 sati u ulici Ive Ćipika.

Ulica Merošinska br. 13
Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Merošinskoj, kod broja 13. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo na pomenutoj adresi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button