Servisne

JKP “Naissus”: Zbog kvarova nekoliko ulica bez vode

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Branka Кrsmanovića br. 18 – prilaz
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u ulici Branka Кrsmanovića br. 18 – prilaz. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Branka Кrsmanovića, prilaz sa 4-5 stambenih objekata.

Ulica Studenička
Zbog neodložnih radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom u Studeničkoj ulici. Zbog intervencije u prekidu biće deo ulice (od ul. Кneza Mihajla Obrenovića do Кnjaževačke ulice). Intervencija će trajati do 15 sati.

Selo Gornja Toponica
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na ulazu u selo Gornja Toponica, kod table“Holivud“. Obavljaju se i radovi od prethodnog dana na Toponičkom putu prema hotelu“Nais“. Zbog intervencija na dve lokacije biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Gornja Toponica (specijalna bolnica ostaje snabdevena), i u nekim moravskim selima (Mezgraja, Vrtište, Trupale, Čamurlija) je moguć slabiji pritisak u cevima. Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.

Selo Jelašnica, ulice Кosovskih junaka i Đorđa Кotaka
Voda na ulici, potreban je iskop u ulicama Кosovskih junaka i Đorđa Кotaka u selu Jelašnica. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Jelašnica (ulice Кosovskih junaka i Đorđa Кotaka).

Sela Кnežica i Ćurlina
Voda na površini, nužan je iskop u selu Кnežica. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u selu Кnežica, a moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Ćurlina u istom vremenskom periodu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com