Servisne

JKP “Naissus”: Zbog kvarova nekoliko ulica bez vode

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Pasi Poljana – Ulica 1300 kaplara bb
Кvar na vodovodnoj mreži u Pasi Poljani u ulici 1300 kaplara bb. Potreban je iskop na kraju ulice. Zbog radova na vodovodnoj mreži i popravke havarije, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ove ulice.

Gornja Toponica
Nastavak radova na ulazu u selo Gornja Toaonica, kod table „Holivud“ od prethodnog dana, kao i nastavak radova na Toponičkom putu. Zbog radova na otklanjanju havarije moguć je prekid u snabdevanju vodom i slabiji pritisak u cevima. Okončanje radovi i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati

Gornji Matejevac – put za Кnez Selo
Кvar na vodovodnoj mreži u Gornjem Matejevcu prema Кnez Selu. Potrebno je raskopavanje radi sanacije havarije. Zbog radova na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja u delu Gornjeg Matejevca do 15 sati.

Naselje Vinik
Zbog radova JP EPS na elektroenergetskoj mreži i prekida napajanja električnom energijom pumpnih stanica Vinik istok 1 i Vinik istok 2, doćiće do prekida u snabdevanju vodom u delu Borske ulice i u naselju Vinik.
Radovi su planirani u periodu od 08:00 do 11:00 sati, nakon čega se predviđa vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com