Servisne

JKP “Naissus”: Zbog kvarova nekoliko ulica bez vode

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Selo Mezgraja
Voda curi između šahte i uraslog placa, potrebno je raskopavanje u selu Mezgraja, kod železničke stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Mezgraja, prema železničkoj stanici.

Selo Gabrovac, Ulica 12. februar br. 4
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Ulici 12. februar br. 4, u selu Gabrovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Gabrovac (Ulica 12. februar).

Selo Ljuberađa
Voda u dvorištu, nužno je raskopavanje u selu Ljuberađa, kod crkve. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u selu Ljuberađa.

Ulica Pantelejska
Voda na površini, potrebna je intervencija na tri lokacije u Pantelejskoj ulici. Zbog zamene prvog ventila kod brojeva 24, 32 i 77, moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Pantelejskoj ulici.

Naselje Branko Bjegović, ul. Limska br. 2
Voda na površini, potreban je iskop zbog zamene prvog ventila u Limskoj ulici br. 2, u naselju Branko Bjegović. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Limskoj ulici.

Selo Hum, ul. Danila Price br. 28
Voda sa ulice dolazi u šaht, potreban je iskop u ul. Danila Price br. 28, u selu Hum. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Danila Price.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com