Servisne

JKP “Naissus”: ZBOG HAVARIJA PREKID VODOSNABDEVANJA

JKP “Naissus”:  Nastao je veći kvar na Vizantijskom bulevaru, kod broja 32. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje za korisnike u delu bulevara i okolnim ulicama(Naserova, 27. Mart, Patrisa Lumumbe). Za vreme dok traju radovi, do 15 sati, biće obezbeđena cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom.

Došlo je do kvara na priključnij vezi, na Trgu 14. oktobar. Zbog radova na zameni prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje na istoj lokaciji do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Obavljaju se i planirani radovi u selu Mramor. Zbog intervencije na delu vodovodne mreže biće manjeg prekida u vodosnabdevanju sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

U Podviniku je detektovan kvar na priključnoj vezi. Zbog radova na zameni prvog ventila biće manjeg prekida u vodosnabdevanju naselja do 15 sati.

Takođe, nastavljaju se radovi u Niškoj Banji, u ulici Carice Teodore bb. Zbog intervencije na prvom ventilu biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u istoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com