Servisne

JKP “Naissus”: Završeni radovi na povezivanju mreže u ulici Vojvode Putnika

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

 

Završeni radovi na povezivanju mreže u ulici Vojvode Putnika

Povezivanje nove vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika okončano je u predviđenom roku i vodosnabdevanje je kod većeg broja korisnika stabilno. Zbog složenog sistema i postepenog upuštanja vode još uvek je slab pritisak u cevima kod korisnika u višim i rubnim delovima grada. Potpuna normalizacija vodosnabdevanja se očekuje se do 15.

Ugao Jovana Babunskog i Stevana Sremca

Radovi na osposobljavanju deoničnog zatvarača na vodovodnoj mreži na uglu ulica Jovana Babunskog i Stevana Sremca, potreban iskop. Zbog radova na vodovodnoj mreži doćiće do prekida vodosnabdevanja do 15 sati.

Nastavak radova u naselju Deveti Maj

Nastavak radova u ulici Jastrebačkih Partizana u naselju Deveti maj. Zbog ovih radova vodosnabdevanje će biti u prekidu u naselju Deveti Maj, Lalincu, Lalinskim pojatama i u selu Sečanica do 15 sati.

Radovi na priključnim vezama u Donjoj Trnavi

Ekipe će danas raditi u šahtama na popravci priključnih veza na više lokacija u selu Donja Trnava. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Radovi na priključnim vezama na dve lokacije u selu Mezgraja

Ekipe će danas raditi u šahtama na popravci priključnih veza u ulicama Koče Popovića i Maršala Tita u selu Mezgraja. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Popravka priključne veze u Gornjoj Toponici

Popravka priključne veze u selu Gornja Toponica, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Popravka priključne veze u selu Trupale

Popravka priključne veze u Železničkoj ulici kod broja 57 u selu Trupale. Zbog radova na popravci priknjučne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

Radovi na priključnim vezama u naselju Deveti majPopravka priključnih veza na više lokacija u naselju Deveti Maj. U ulici Sime Dinića kod brojeva 26 i 31b, u Ratarskoj broj 8 i u Livadskoj kod broja 8. Zbog radova na popravci priključnih veza doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim ulicama do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com