Servisne

JKP “Naissus”: Zamena regulatora pritiska u naselju Nikola Tesla

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju.

KVAR NA MREŽI NA UGLU ULICA IVANKOVAČKE I JUSTINA POPOVIĆA

Voda na površini, potreban je iskop na uglu ulica Ivankovačke i Justina Popovića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Ivankovačkoj i Justina Popovića.

KVAR NA VEZI U SELU ČOKOT

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potreban je iskop u selu Čokot, u ulici Vuka Karadžića, kod broja 34. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Čokot.

INTERVENCIJA U ŠUMATOVAČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Šumatovačkoj ulici, kod broja 19. Ukoliko se budu obavljali radovi zbog saobraćajne gužve biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Šumatovačkoj ulici.

INTERVENCIJA U GORIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Goričkoj ulici, na početku ulice iz Durmitorske . Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Goričkoj ulici.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI DIMITRIJA LEKE

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dimitrija Leke, kod broja 47. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Dimitrija Leke.

KVAR NA VEZI U SKOPSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Skopskoj ulici, kod broja 6. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdecanja do 15 sati u Skopskoj ulici.

KVAR NA VEZI U ULICI OSMOG KONGRESA

Voda na površini, potrebna je intervencija na prvom ventilu u ulici Osmog kongresa, kod broja 2. Zbog osposobljavanja priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Osmog kongresa.

Obavljaju se neodložni radovi na zameni regulatora pritiska u naselju Nikola Tesla, u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina bb. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje u vremenu od 9 do 12 sati na prostoru naselja Nikola Tesla, od Druge Nišavske ulice pa celo naselje i moguć prekid u delu naselja Broj 6.

NASTAVAK POPRAVKE KVAROVA NA MREŽI U SELU LjUBERAĐA

Nastavljaju se radovi u selu Ljuberađa, na putu za Linovo i na glavnom putu pored izvorišta. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za desetak domaćinstava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com