Servisne

JKP “Naissus”: Više ulica bez vode zbog radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP “Naissus” očekuje do 15 časova.

Naselje Duvanište, ulica Đerdapska br. 33
Nastavljeni su radovi na vodovodnoj mreži od prethodnog dana u ulici Đerdapskoj br. 33, u naselju Duvanište. Zbog složenog kvara na uglu ulica Đerdapske i Davida Pijade deo naselja Duvanište prema tržnom centru Merkator je imao problem sa vodosnabdevanjem. U toku je intervencija na označenoj lokaciji i moguć je prekid vodosnabdevanja do 17 sati u ulicama: Naserova, 27. mart, Patrisa Lumumbe, deo Vizantijskog bulevara, deo Branka Miljkovića, deo Đerdapske ili ukoliko deonični ventili budu osposobljeni biće u prekidu samo deo Đerdapske i ulica Davida Pijade. Auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom dežuraće pored škole Duško Radović za vreme dok se obavljaju radovi.

Naselje Gornji Matejevac, ul. Gavrila Principa bb
Voda na ulici jačeg intenziteta, potreban je iskop u u ulici Gavrila Principa bb, u naselju Gornji Matejevac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac, ulica Gavrila Principa i okolne ulice: Padinska, Кarićeva i deo Matejevačkog puta.

Selo Jelašnica, kod spomenika
Voda na ulici trotoar-zemlja, potreban je iskop u selu Jelašnica, kod spomenika. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela kod spomenika.

Selo Jelašnica, ul. Rimski put br. 4
Кvar na priključnoj vezi u dvorištu stranke, potreban je iskop u ulici Rimski put br. 4, u selu Jelašnica. Zbog radova na zameni cele veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati samo u delu ulice Rimski put.

Ulica Vojvode Mišića bb
Nastavljaju se radovi na osposobljavanju magistralnog cevovoda usled nedavne havarije u ulici Vojvode Mišića, na rekreativnom zidu (kej blizu Gradske toplane). Zbog popravke vodovodne mreže neće biti prekida u vodosnabdevanju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com