Servisne

JKP “Naissus”: Više ulica bez vode. Cisterna sa pijaćom vodom kod TC “Roda”

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na vodovodnoj mreži. Usled ovih radova stanovnici u pojedinim mestima neće imati vodu.

Ulica Vizantijski bulevar br. 136
Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 136. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, u delu ulice Vizantijski bulevar, od kružnog toka kod tržnog centra“Lidl“ do okretnice kod tržnog centra“Roda“. Na prostoru gde se obavljaju radovi biće prisutna auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom.

Naselje Brzi Brod, ulica Ljubomira Nedeljkovića br. 40a
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Brzi Brod, u ulici Ljubomira Nedeljkovića, kod broja 40a. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati (u delu naselja), u ulici Ljubomira Nedeljkovića.

Ulica Dragiše Cvetkovića br. 2
Curenje vode na skupljaču peska, potrebna je zamena u ulici Dragiše Cvetkovića, kod broja 2. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ukoliko deonični ventil nije u funkciji, biće u prekidu u delu ulice gde se izvode radovi.

Ulica Vranjanska br. 13
Voda curi jer je prso skupljač peska u ulici Vranjanskoj, kod broja 13. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Vranjanskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com