Servisne

JKP “Naissus”: Više intervencija na vodovodnoj mreži za vikend

U subotu 30. jula i nedelju 31. jula, planirano je više intervencija na vodovodnoj mreži, saopštilo je JKP Naissus.

КVAROVI NA MREŽI U SELU TRUPALE
Voda na ulici, nužni su iskopi u selu Trupale, u Niškoj ulici, kod broja 7 i Prvomajskoj. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u selu Trupale.

ITERVENCIJA U GORNJEM MATEJEVCU
Voda na ulici, potreban je iskop u Gornjem Matejevcu, na više lokacija. Prioritet je u Livađanskoj ulici, kod broja 5, a voda curi i u Prosvetnoj. Ukoliko se budu izvodili radovi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Livađanskoj i okolnim ulicama.

КVAROVI NA MREŽI U SELU POPOVAC
Voda na ulici, potrebni su iskopi u selu Popovac, u Jablaničkoj ulici, kod broja 25, i Poljskoj, kod broja 16. Ukoliko se budu obavljali radovi biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac.

RADOVI U ULICI SVETOG КLIMENTA I NAUMA
Voda sa ulice odlazi u šaht, potreban je iskop u ulici Svetog Кlimenta i Nauma, kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje od 8 do 15 sati u Ul. Svetog Кlimenta i Nauma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com