Servisne

JKP “Naissus”: Ulice 7. juli i Rentgenova bez vode. Radovi na još nekim lokacijama

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

 

Ulica 7. Juli, iza Gradske kuće
Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Ulici 7. juli, iza Gradske kuće. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u užem centru grada.

Gornji Matejevac
Voda na više lokacija u Gornjem Matejevcu, potreban je iskop na svakoj. Zbog većeg broja intervencija (ulice: Livađanska, Кraljevića Marka, Кralja Aleksandra, kod spomenika) na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Gornjem Matejevcu.

Ulica Rentgenova br. 27
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u Rentgenovoj ulici kod broja 27. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Rentgenove ulice. Ukoliko je veći kvar moguć je prekid u celoj ulici.

Selo Mramor
Voda na ulici, nužan je ručni iskop u selu Mramor, kod trafoa. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Mramor.

Selo Popovac, ulica Mileta Đurđanovića br. 57
Voda u dvorištu stranke, pored ograde, potrebno je raskopavanje u ulici Mileta Đurđanovića br.57, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Mileta Đurđanovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com