Servisne

JKP Naissus: U toku je čišćenje slivnika zbog velike količine kiše

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

Usled jakog intenziteta kiše došlo je do nakupljanja vode na pojedinim lokacijama. Sve raspoložive ekipe JKP Naissus službe održavanja kanalizacione mreže su na terenu i intenzivno rade na otpušavanju slivnika.

Zbog velike količine vode koja intenzivno pada i različitog nanosa, lišća, kesa, šuta i drugih otpadaka, slivnici nisu u stanju da prime svu količinu odjednom i došlo je do zadržavanja vode u Zestskoj ulici, na Bulevaru Nemanjića, kod kružnog toka i tržnog centra“Zona“; kod trgovine“AS“ u ulici Somborski bulevar, u Episkopskoj, u Čairu, Bubanjskoj dolini i na još nekim mestima. Nakon intervencija i prestanka padavina vrlo brzo će se voda povući i vratiti ulice u redovno održivo stanje, kažu u iz niškog vodovoda.

DVE HAVARIJE U RAŽANjSKOJ ULICI
Voda na površini, potrebni su iskopi na dva mesta u Ražanjskoj ulici, kod broja 31 i broja 4. Ukoliko prestane kiša zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

KVAR NA MREŽI U SELU JELAŠNICA
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Jelašnica, u ulici Nikola Meljanicki, kod broja 11. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ul. Nikola Meljanicki, ali je moguć prekid na prostoru sela Jelašnica.

KVAR NA MREŽI U SELU JELAŠNICA
Voda na površini, nužan je iskop u selu Jelašnica, na uglu ulica Rimski put i Sedlinska. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na uglu ulica Rimski put i Sedlinske ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnice.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU MEDOŠEVAC
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Medoševac, u ulici Trg Republike, kod broja 61a. Ukoliko kiša prestane, zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Trg Republike, i moguć prekid na prostoru sela Medoševac u istom terminu.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U VIŠE ULICA
Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u ulicama: naselje Pasi Poljana, u ulicama Učitelja Spiridona bb, 1300 kaplara, Grigorija Đaka; u ulici Ivana Milutinovića br. 8; u Medoševcu, ul. Lebanska; Jovana Jovanovića Zmaja br. 3; u Zlatiborskoj br. 27; Trupalskoj br. 5; Ražanjskoj br. 32; u naselju Branko Bjegović, u ulicama Moravske Divizije 6, Derakova br. 54 i još neke. Zbog popravki priključnih veza moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com