Servisne informacije

JKP „Naissus“: Stanovnici više ulica bez vode zbog planiranih radova

Zbog radova na vodovodnoj mreži stanovnici nekoliko ulica u Nišu ostaće bez vode. Normalizacija se prema saopštenju JKP „Naissus“ očekuje do 15 časova, saopštilo je ovo preduzeće.

Ulica Vožda Кarađorđa
Obavljaju se planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Vožda Кarađorđa. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice, od raskrsnice sa Prvomajskom do raskrsnice na Crvenom pevcu sa ulicom Vojvode Mišića.

Novo Selo, ulica Jastrebačkih partizana
Voda sa ulice ulazi u šahte, potreban je iskop na dve lokacije u ulici Jastrebačkih partizana, kod brojeva 9 i 45, u Novom Selu. Zbog radova na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.

Selo Hum, na dve lokacije
Voda sa ulice odlazi u dvorišta korisnika, nužan je iskop na dve lokacije u selu Hum. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Svete Stojanovića i Danila Price.

Selo Supovac
Voda sa ulice ulazi u dvorište korisnika, nužan je ručni iskop u selu Supovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Ulica Vizantijski bulevar br. 120
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Vizantijski bulevar, kod broja 120. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vizantijski bulevar.

Ulica Prvokutinska br. 101
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Prvokutinskoj br. 101, u selu Prva Кutina. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Prvokutinske.

Ulica Dimitrija Tucovića bb
Obavljaju se radovi sečenja asfalata u blizini kompanije“Leoni“, u ulici Dimitrija Tucovića bb. Zbog neodložne intervencije biće otežan saobraćaj sa po jednom trakom u oba smera.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close