Servisne

JKP “Naissus”: Stanovnici više ulica bez vode. Nastavljaju se radovi u ulici Despota Đurđa

Ekipe JKP “Naissus” radiće danas na nekoliko lokacija u gradu. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnicima vodovodne mreže do 15 časova.

Ulica Despota Đurđa
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na vodovodnoj mreži u ulici Despota Đurđa. Zbog složenog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na širem prostoru, od Somborske ulice do Кnjaževačke sa jedne strane i od Durlanske pijace i ulice Кneginje Milice, sve do ulice Despota Đurđa, gde se i izvode radovi (škola“Čegar“ostaje bez vode). Ovde spadaju sledeće ulice: Despota Đurđa, Učiteljska, Lepenička, Srbinjska, Jeremije Živanovića, Đorđa Andrejevića Кuna, Vukašina Mrnjavčevića, Grčka, deo Janisa Janulisa, deo Кneza Mihaila Obrenovića, deo Кnjaževačke i deo Nikolaja Velimirovića.

Novo Selo, ulica Popovačka br. 10
Propao je asfalt i voda je na ulici, nužan je iskop u Novom Selu, u ulici Popovačkoj, kod broja 10. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Popovačkoj.

Ulica Narodnih heroja br. 44 – 46
Curi voda na prvim ventilima u priključnim šahtama u ulici Narodnih heroja, ispred stambenih objekata 44 i 46. Zbog radova na osposobljavanju priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Narodnih heroja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com